2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Minik futbolcuların seçmeleri yapıldı

MİNİK FUTBOLCULARIN SEÇMELERİ YAPILDI

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği ile yapılan, il ve ilçelerde ilköğretim 4. ve 5. sınıf 2000 - 2001 doğumlu öğrencilerin futbolcu seçmeleri Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde de yapıldı.

Yıldızeli Kaymakamlığı'na ait halı sahada beş okulun katıldığı takımlardan seçmeler yapıldı. İl Okul Futbol Koordinatörü Arif Meral'dan alınan bilgiye göre, il merkezinde ve ilçelerdeki 4. ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik seçmelerde 7 Mayıs'ta il karması oluşturulacak. Yıldızeli'nde katılan 5 takımdan 14 öğrenci seçilerek il merkezine götürülecek. Seçilen öğrenciler MEB'in oluşturmuş olduğu Köy Futbol Okulları'na gidebilecek. Yıldızeli'ndeki seçmelere İl Okul Futbol Koordinatörü Arif Meral, Antrenör İbrahim Başçı, FİTEM Antrenörü Ahmet Duruhan katıldı. Öğrenciler maçlarını hakem gözetiminde oynadı.

Seçmelere İMKB Cumhuriyet İlköğretim Okulu üç ayrı takımla katıldı. Kalın İlköğretim Okulu, Yolkaya İlköğretim Okulu, İMKB Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu ve Direkli İlköğretim Okulu katıldı. Seçilen öğrenciler Mayıs ayında il karmasına katılacak.

MİNİK FUTBOLCULARIN SEÇMELERİ YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2011 Cuma 13:56:02
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 15:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?