3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Minik Keremcan'dan iyi haber!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde kalbi delik olarak yaşayan ve İstanbul'da 20 gün kalan Keremcan'ın, artık Sivas'ta tedavisine devam edileceği bildirildi.

Doğuştan kalbi delik olan ve ailesinin maddi durumlarının iyi olmaması nedeni ile tedavi olamayan Keremcan ile ilgili basında haberlerin çıkması üzerine İstanbul'da bulunan bir işadamı aileye maddi destek verdi.

İstanbul'a götürülen ve yaklaşık 20 gün boyunca 3 ayrı hastanede tedavisi yapılan Keremcan, memleketi Suşehri'ne döndü. Evine dönen Keremcan'ı Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Tevfik Coşkun ziyaret etti. Coşkun, vakıf olarak Polat ailesine ve Keremcan için üzerlerine düşen görevi yaptıklarını belirterek, gerekli yardımlarda bulunduklarını söyledi.

Küçük Keremcan'ın annesi Güller Polat ise, oğlunun tedavisinin olumlu cevap verdiğini, kendilerine destek verenlere teşekkür ederek, "Maddi imkanımız olmadığı için oğlumuzu tedavi ettiremiyorduk. İstanbul'da bulunan hayırsever iş adamının durumumuzu öğrenmesi ve oğlumun bütün tedavi masraflarını üstlenmesi bizi çok mutlu etti. İstanbul'da 3 özel hastanede tedavi gören oğlum Keremcan'ın kalbinde bulunan deliğin kapanmaya başladığını söylediler. Çok mutlu olduk. İstanbul'da bulunan hayırsever işadamı, biz gelirken bile yol paramızı verdi. Keremcan'ın Sivas Cumhuriyet Hastanesi'nde tedavisi devam edecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 22:24:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?