6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Mucit projesine sponsor arıyor!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde sağlıksız temizliğe ve çocuk bezine son veren bir proje hazırladığını söyleyen mucit Ali Seçkin, 'Seç Temiz' adındaki projesini geliştirmek için sponsor aradığını bildirdi.

Projesi hakkında bilgiler veren Seçkin, 'Seç Temiz' adındaki projesi ile çocuk bezini ortadan kaldırdığını, tamamen sağlıklı ve hijyenik bir ortamda çocuk bezine göre daha az giderli temizlik makine sistemi ile annelerin artık çocukların bez değişimini ortadan kaldırarak, sürekli çocuğun altını kontrol etmesine gerek kalmayacağını belirterek, "Bu proje sayesinde insanlar çeşitli hastalıklardan korunacak. Tuvalet giderlerine gereksiz masraflar yapılmayacak. Toplanan artıkların doğal gübre haline dönüştürülerek suni gübrenin zararlı yan etkilerini bu şekilde ortadan kaldıracak. Bu sistem gelişen nüfusa bağlı olarak temiz enerji kaynağına temel oluşturacak" dedi.

Projesini 500 sayfa olarak hazırladığını da belirten Seçkin, "Bugüne dek bir çok alanda yaşamımızda kolaylık getirecek projelerimi taslak halinde hazırladım. Ancak en büyük sıkıntım projelerimi geliştirecek ekip ve sponsor firmalara ulaşamamak. Bundan dolayı elimdeki projelerimi hayata geçiremiyorum. Hazırlanan projelerim ülke kalkınması, gelişmesi ve işsizliğin çözümü için ivedilik arz eden proje tasarımları halindedir" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2008 Pazartesi 14:44:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?