3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Muhtarı kura belirleyecek

Sivas'ın Suşehri ilçesine bağlı Çataloluk beldesi Selpinti mahallesindeki muhtarlık seçimlerinde iki muhtar adayı aynı oyu aldı.

Sonuçlara itiraz eden Muhtar adayları Hacı Ahmet Tunç ve Faruk Özer Suşehri seçim müdürlüğünden çıkacak sonucu bekliyor.Yine Suşehri'ne bağlı Güngören, Üzümlü, Yelkesen, Yünlüce,Selpinti ve Akıncılar ilçesine bağlı Ortaköy, Ekenek köylerinde de muhtarlık seçimlerinde eşit oy alındığı için buradaki seçimlerde kura çekimi sonucu seçim yeni muhtarların belirlenmesi sağlanacağı bildirildi.

Türkiye'nin gündemine Vaşak boğan muhtar olarak çıkan Selpinti köyü Muhtarı ve muhtar adayı Hacı Ahmet Tunç, "29 Mart yerel seçimlerde Çataloluk beldesi Selpinti mahallesinden tekrar muhtar adayı oldum. Çataloluk beldesi selpinti mahallesindeki muhtarlık seçimlerinde rakibim Faruk Özer ile 30-30 eşit oy aldım.15 yıldır Selpinti mahallesi muhtarlığını sürdürdüm bu seçimlerdeki sonuç ilk kez yaşanınca bizleri şaşırttı. Şimdi Suşehri seçim müdürlüğünden çıkacak sonucu bekliyoruz Allah kime nasip ettiyse o kişi muhtar olsun” dedi.

Çataloluk beldesi selpinti mahallesi muhtar adayları Hacı Ahmet Tunç ve rakibi Faruk Özer Suşehri Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstü önünde dostluk pozu verdi

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 08:39:41
Güncelleme :1 Nisan 2009 Çarşamba 10:20:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?