6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Müze ziyaret saatlerinde düzenleme

Sivas'ın tek müzesi olan Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi’nin ziyaret saatlerinde yeni düzenleme yapıldığı bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi'nde ziyaret saatleri 16 Haziran - 30 Ağustos 2008 tarihleri arasında yeniden düzenlendiği bildirildi. Açıklamada, belirtilen tarihler arasında uygulanacak ziyaret saatler için pazartesi günleri hariç, haftanın altı günü için sabah saat 09.00 ile 12.00, öğleden sonra da saat 13.00 ile 19.30 olarak düzenlendiği kaydedildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca vatandaşların müze ve ören yerlerine ilgisini artırmak ve buraları ekonomik koşullarda ziyaret etmek amacıyla uygulanan ‘müzekart’ uygulamasının da Sivas'ta başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, "20 YTL karşılığında ‘müzekart’ sahibi olan vatandaşlarımız, ülkemiz genelindeki 300'e aşkın müze ve ören yerini bir yıl boyunca ücretsiz olarak ziyaret edebilecek. Müzekart, Sivas Müze Müdürlüğü bilet gişesinde satılmaya başlandı" denildi.

.
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 18:42:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?