3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

MYO yeni öğrencilerini bekliyor

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Cumhuriyet Üniversitesi’ne bağlı Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu (MYO), 2009-2010 eğitim ve öğretim yılında yeni öğrencilerini bekliyor.

2009-2010 eğitim ve öğretim yılında Suşehri MYO'nda kayıtların 31 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Suşehri MYO Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan, "Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu 2009-2010 eğitim öğretim yılına hazır. 31 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında yapılacak kayıtlarla birlikte 15 programda yaklaşık bin öğrenci okulumuzda eğitim görecek. Okulumuz bölümlerinden gündüz programlarında gıda teknolojisi, bahçe tarımı, su ürünleri, süt ürünleri teknolojisi, süs bitkileri, işletme yönetimi, muhasebe ve vergi uygulamaları, maliye ve dış ticaret pazarlama bölümleri eğitime açılacak. İkinci öğretim gece programlarında ise su ürünleri, gıda teknolojisi, işletme yönetimi, maliye, muhasebe ve vergi uygulamaları programları eğitime açılacak. Öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir şekilde eğitimini görmeleri için her türlü imkanlar ile hazır hale getirilmiştir" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 17:00:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?