3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Nazım Düz kolları sıvadı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Suşehri Belediye Başkanlığı adaylığını açıklayan Nazım Düz, ilçenin yaşanılabilir bir şehir olması için kolları sıvadıklarını söyledi.

Yerel seçim çalışmalarına start veren Suşehri CHP İlçe Başkanlığı, parti binasında tanıtım toplantısı düzenledi. Tanıtım toplantısına CHP İlçe Başkanı Arslan Yaylak, Belediye Başkan Adayı Nazım Düz, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve kalabalık partililerin katıldı.

Toplantıda konuşan Suşehri İlçe Başkanı Yaylak, "Herkes daha çok çalışmalı, el ele birlikte daha çok destek sağlamalı. Suşehri'nin çehresini değiştirecek olan kadrolarla bugün bir araya geldik. Geçmişi hiba olmuş, Suşehri'nin yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için kolları sıvadık. Bu uğurda bizimle yola çıkan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkan Adayı Nazım Düz ise belediye yönetiminde iddialı olduklarını belirterek, Suşehri'nin yaşanabilir bir ilçe olması için kolları sıvadıklarını kaydetti. Düz, açıklamasında şu ifadelere de yer verdi:

"Gönül rahatlığı ile fikir katkısı yapacak insanlar lazım. Bu kadroları Suşehri için seçtik. İçme suyu meselesi olmayan, alt yapısı tamamlanan parkları ve yeni açılacak caddeleriyle bize yakışan bir Suşehri'ni oluşturmak için yola çıktık. Belirlediğimiz meclis üyesi kadrolarımızla kendimize güveniyoruz. Belediye başkan adaylığı yolunda ben de varım demekle olmuyor. Suşehri'nin en az benim kadar sorumluluğunu üzerinde hisseden, bu ilçeyi seven ve bu ilçenin yetiştirdiği münevver insanlara ihtiyacı var. Seçtiğimiz kadrolar, Suşehri'nin eksiklerinin giderileceği projelerini hayata geçirmekte fayda sağlayacak. Bize el kaldırıp indirecek değil. Bizde bu kadroyu oluşturduk. Hiç kimsenin partimize kırılması mümkün değildir. Sosyal demokrat terbiyesi alan ve aday olmayan arkadaşlarımızın da burada olması bizi çok sevindirdi. Böyle bir kadro ile Suşehri'ne, hizmet etme yarışına katılmaktan gurur duyuyorum. İşimiz hizmet, gücümüz millet olacaktır"

Toplantıya katılan bayan partililere ise çiçek hediye edildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 15:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?