2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Nefes kesen tatbikat

SUŞEHRİ EMNİYETİNDEN NEFES KESEN TATBİKAT

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü'nün PTT ve bir banka şubesinde düzenlediği tatbikat gerçeğini aratmadı.

Gerçeğini aratmayan tatbikatta tüm emniyet personeli görev alırken, senaryo gereği tatbıkat polis araçlarının sirenlerini çalarak PTT Şubesi'ne gelmesiyle başladı. Sivas Caddesi üzerindeki Suşehri PTT Şubesi'nde yapılan ilk tatbikatta zanlı emniyet birimlerince etkisiz hale getirilerek, elleri kelepçelenip Suşehri Merkez Karakol Amirliği'ne götürüldü. İkinci tatbikat ise yine Sivas Caddesi üzerindeki bir banka şubesine gerçekleştirildi. Banka şubesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan emniyet

birimleri, banka içerisindeki zanlıyı da etkisiz hale getirip elleri kelepçeli vaziyette ekip otosuna aldı. Çevredeki vatandaşların meraklı bakışları altında yapılan tatbikat gerçeğini aratmadı.

Suşehri Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, "Türkiye genelindeki bazı PTT ve banka şubelerine yönelik hırsızlık olaylarının artması neticesinde bizde yıllık olarak yapmamız gereken periyodik tatbikatımız çerçevesinde ilçemizde olası bir PTT ve banka şubesine yönelik hırsızlık olayına karşı tedbirimizi almak ve hareket tarzımızı görmek için bu tür geniş katılımlı bir tatbikat gerçekleştirdik "dedi.

SUŞEHRİ EMNİYETİNDEN NEFES KESEN TATBİKAT
SUŞEHRİ EMNİYETİNDEN NEFES KESEN TATBİKAT
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2011 Pazartesi 16:40:03
Güncelleme :22 Şubat 2011 Salı 14:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FEYZA IP: 78.187.14.xxx Tarih : 23.02.2011 12:11:32

türk polisi ile gurur duyuyoz mevlam korusun hepinizi...