7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

O şimdi yenge

Ünlü manken Nefise Karatay, bir gözlük firmasının yurtdışından getirip Türkiye pazarına soktuğu güneş gözlüklerinin Sivas’taki tanıtım ve imza gününe katıldı.

Sivas’ta bir optik firmasında gerçekleştirilen gözlük tanıtımı ve imza gününde, ünlü manken Nefise Karatay, 2005 sezonu için hazırlanan gözlük modellerinin tanıtımını yaparken, Sivaslılar ünlü mankene büyük sevgi gösterilerinde bulundu.

İmza dağıtımı öncesi masaya oturan Karatay’ın yanına gelen Nusret Akça isimli yaşlı bir vatandaş, Karatay’a gümüş muskalık hediye etti. Kendisine en çok erkeklerin ilgi gösterdiğini söyleyen Karatay, görevlilere bayan hayranlarının nerede olduğunu sorarak, içeriye çağırmalarını istedi.

KARATAY SİVASLILARIN YENGESİ OLDU

Bu arada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü manken, nişanlandığını ve nişanlısının Murat isminde bir Sivaslı işletmeci olduğunu belirterek, "Nişanlım Sivaslı olduğu için kendimi aileden sayıyorum. Sivas’ta hiç yabancılık çekmedim. Sabah kalktığımda kendi evimdeymiş gibi hissettim. Buradaki havayı ve atmosferi sevdim" dedi.

Karatay, Sivaslı nişanlısı ile evlilik kararı aldıklarını kaydederken, düğün tarihinin belli olmadığını belirterek, "Nasip. Ne zaman olacağına karar vermedik" diye konuştu.

Diğer taraftan bir gazetecinin ’Son günlerde sizin dayak attığınız konuşuluyor’ şeklindeki sorusu üzerine Karatay, "Kim ben mi? Öyle bir tipim mi var dayak atacak. Ama dünyada artık her şey değişti, tersine döndü" dedi.

Yaptığı açıklama sonrası hayranlarına imza dağıtan Karatay, iş kazasına da uğradı. Küçük bir çocuğu kucağına aldıktan sonra geri bıraktığı sırada, göğüs degajesinden iç çamaşırı gözüktü. Çamaşırın dışarı taştığını fark eden Karatay, büyük bir ustalıkla iç çamaşırını düzeltirken ’Bunu çekmeyin’ dedi.

Öte yandan yaklaşık 2 saat süre ile hayranlarına imza veren Karatay’ı görmek isteyen bir çok hayranı, Karatay’ı cep telefonlarının kamerası ile görüntülerken, ortaya ilginç görüntüler de çıktı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2005 Perşembe 16:20:17
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 15:41:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?