6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Ocakta unutulan tencere panik yarattı

Sivas'ta, pişirilmek için mutfaktaki ocağın üzerine konulan tencere içindeki tavuğun yanması paniğe neden oldu. Mahalle halkı, evin içinde yaşayan bir kişinin yanarak hayatını kaybettiğini düşünerek itfaiyeye bir kişinin yandığı ihbarında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi Nur Apartmanı 20 numaralı evin 2. katındaki 5 numaralı dairede yangın olduğu, yangınla birlikte evde tek başına yaşayan bir kişinin yanmış olduğu ihbarını alan polis olay yerine geldi. Evin kapısının altından yoğun duman çıkması ve çok ağır bir kokunun gelmesi üzerine olay yerine itfaiye ile 112 Acil Servis ekipleri çağırıldı.

Dumandan ve pis kokulardan eve giremeyen itfaiye ekipleri, yangın merdiveni ile söz konusu eve pencereden girdi. Yapılan incelemede, evin içinde kimse olmadığı, evde yaşayan Hasan Taş isimli şahsın, pişirmek için mutfaktaki tüpe koyduğu tavuğun yanması sonucu pis koku ve dumanların geldiği anlaşıldı.
Bu arada, olayı duyunca koşarak eve gelen Taş, anahtarı ile evinin kapısını açıp pencereleri de aralayarak, koku ile dumanın çıkmasını sağladı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2005 Cumartesi 06:47:27
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 14:01:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?