6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Öğrenciler deneyleri sergiledi

KOYULHİSAR'DA ÖĞRENCİLER FİZİK DENEYLERİ SERGİLEDİ

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde öğrenciler, hazırladıkları fizik deney çalışmalarını sergiledi.

Koyulhisar Mehmet Kavala Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin Fizik Öğretmeni Fatma Karabulut'un önderliğinde hazırladıkları 'Fizik Deneyleri Sergisine' Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, İlçe Emniyet Amir Vekili Eren Uçar, Mehmet Kavala Çok Programlı Lisesi Müdürü Fehmi Doğan, İlçe Okul Müdür ve öğretmenlerinin yanı sıra resmi kurum amirleri katıldı. Koyulhisar Mehmet Kavala Çok Programlı Lisesi 11. sınıf öğrencileri hazırlamış oldukları deneyleri

Okul Fizik Laboratuarında Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük ve Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren başta olmak üzere misafirlere sergiledi. Fizik Öğretmeni Fatma Karabulut önderliğinde fizik deney çalışmalarını hazırlayan Mehmet Kavala Çok Programlı Lisesi öğrencilerini çok başarılı bulduğunu ve çalışmalarını çok beğendiğini ifade eden Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, "Öğrencilerimizin hepsini başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Umarım bu çalışmaları ve başarılarını ilerideki hayatlarında da sürdürürler. Günlük hayatımızda çok karşılaştığımız fakat fiziksel olarak bilmediğimiz bir çok olayı bize fizik deneyleri ile ispat ettiler. Bu anlamda da bizleri aydınlattıkları için Fizik öğretmenimiz Fatma Karabulut önderliğinde öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum"dedi.

Koyulhisar Mehmet Kavala Lisesi 11. sınıf öğrencilerinden Özge Ülker'in çelik tencere içinde konulduğunda ulaşılamayan cep telefonu deneyi ilgi davetlilerin ilgisini çeken deney oldu.

Koyulhisar Mehmet Kavala Çok Programlı Lisesi Öğrencilerinin Hazırladıkları sergi misafirlere

ikramla son buldu.

KOYULHİSAR'DA ÖĞRENCİLER FİZİK DENEYLERİ SERGİLEDİ
KOYULHİSAR'DA ÖĞRENCİLER FİZİK DENEYLERİ SERGİLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 15:09:03
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 09:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?