6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Öğrenciler karne aldı

KOYULHİSAR'DA ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI

Tüm yurtta olduğu gibi Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde de ilk ve orta öğretim okullarındaki öğrenciler karne heyecanını yaşadı.

2009-2010 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle ilçedeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törende konuşan Koyulhisar Milli Eğitim Müdürü Ahmet Epsileli, bugün ilçelerinde bin 745 öğrencinin karne aldığını belirterek, "Kıymetli yavrularımızın karne heyecanını öğretmenlerimiz ve kıymetli velilerimiz ile hep beraber yaşıyoruz. Yıl boyu derslerinde başarılı olan öğrencelerimiz bugün sevinirken, çalışmayan öğrencilerimizde mutsuz oldular. Ben onlara üzülmemelerini ve tatili iyi değerlendirmelerini öneriyorum. Velilerimizden de karnesinde zayıfı bulunan yavrularına karşı hoşgörü olmalarını istiyorum. Çünkü onlar bu hatalarını tatil dönemini iyi değerlendirerek telafi edeceklerdir" dedi.

Törende, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Rıfkı Kulaksız, İlçe Emniyet Amiri Bülent Tansel, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Ali İhsan Yeler, sınıfların en başarılı öğrencileri ile üst üste üç dönem takdir alan öğrencilere başarı belgelerini verdiler.

Tayinleri nedeniyle bazı öğretmenlerin ilçeden ayrılacak olması nedeniyle kimi öğrencilerin gözyaşı döktüklerin gözlendi.

KOYULHİSAR'DA ÖĞRENCİLER KARNE HEYECANI YAŞADI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2010 Cuma 18:28:01
Güncelleme :18 Haziran 2010 Cuma 18:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?