6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Öğrenciler karnelerine kavuştu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde yarıyıl tatiline giren öğrenciler, karnelerini ilçe yöneticilerinden aldı.

Suşehri ilçesindeki karne töreni Cumhuriyet İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonu'nda yapıldı. Törene Kaymakam Abdullah Demir, Garnizon Komutanı İlker Şimşek, Belediye Başkanı Şaban Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler, Emniyet Müdürü Cenk Balta, İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Erkan Yıldız, karne günlerinin öğrenciler için önemli olduğunu söyledi. Kaymakam Abdullah Demir ise törene katılmakla öğrencilik yıllarını hatırladığını belirterek, "Bizler için nostalji olan karne heyecanını sizlerle tekrar yaşamaktayız. Bu karneler sadece öğrencilerin değil, velilerin de karneleridir. Bir veli öğrenciye karşı üzerine düşen görevi tam olarak yapmış ise bu öğrenci kesinlikle başarılı olur. Bu büyük heyecanı bizlere sunan tüm görevlilere sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı gösteriler sahnelendi. Gösterilerin ardından öğrenciler karnelerini idarecilerin elinden aldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 12:46:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?