6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Öğrenciler sinemayla tanıştı

İLK DEFA SİNEMAYA GİTTİLER

AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanlığı, merkeze bağlı Vakıfbank İlköğretim Okulu öğrencilerini sinemayla tanıştırdı.

Sivas Merkez Alibaba Mahallesi'ndeki Vakıfbank İlköğretim Okulu öğrencileri ilk defa sinemaya gitti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan izin ile 'ASTRO BOY' adlı çizgi filmi izlemenin keyfini yaşayan öğrencilerin, mutlulukları gözlerinden okunurken öğrenciler mutluluklarını, "Başta öğretmenimiz olmak üzere, AK Parti'ye teşekkür ediyoruz. Bize böylesine bir mutluluğu yaşattıkları için. Sinema çok güzel bir şeymiş, televizyonda seyrettiğimizden çok daha farklı ve eğlenceliydi. Adamlar kocaman görünüyor, çok güzeldi. İnşallah tekrar gelme imkanı buluruz" şeklinde ifade ettiler.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk ise 23 Nisan münasebeti ile böyle bir program düzenlediklerini ifade ederek, "Öğrencilerimizin bu mutluluğuna ortak olmak çok güzeldi. İnşallah fırsat buldukça bu tür etkinlikleri devam ettireceğiz" diye konuştu.

Öztürk, tüm öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutladı.

İLK DEFA SİNEMAYA GİTTİLER
İLK DEFA SİNEMAYA GİTTİLER
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 18:51:05
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 18:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 188.3.67.xxx Tarih : 23.04.2010 14:54:02

partilerin bu tür sevindirici faliyetlere daha cok imza atmasını haber58.com olarak bizler de çok arzuluyoruz. umarım buna ses verirler.