6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Öğrenciler yararına kermes

ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES AÇILDI

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde 'Suşehri Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği' tarafından kermes açılışı yapıldı.

Eski Pazar yerinde düzenlenen kermes açılışında el emeği göz nuru çeyizlik eşyalar, çeşitli nakışlar, işlemeler, el örgüleri, bay bayan ve çocuk elbiseleri ile birlikte mantı, tatlı çeşitleri, sarma, börek, baklava, pasta gibi ev kadınlarının hazırladığı hamur işleri kermeste satılarak talebeler yararına gelir elde edildi.

Suşehri Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği'nin organize ettiği kermes açılışına Suşehri Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneğinin Sivas Sorumlusu Hüseyin Yılmaz, Suşehri Belediye Başkanvekili Nuh Genç ve vatandaşlar katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Başkanı Ethem Yüzüak kermesten elde edilecek gelirin öğrencilerin yeme, içme ve barınma gibi ihtiyaçlarını karşılamada kullanılacağını belirterek, "Suşehri Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nda derneğimiz tarafından yeme içme ve barınma yardımı alan 70 ortaöğretim öğrencisi yararına bu kermes düzenlendi. Kermeste elde edilecek gelirler derneğimiz bünyesinde eğitimleri sağlanan öğrencilerin yeme içme ve barınma yardımlarına katkı olarak sağlanacaktır."dedi.

ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 13:56:01
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 17:34:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?