2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Öğrencilerden 90 koli yardım

ÖĞRENCİLER HAYAT AĞACI DERNEĞİ'NE 90 KOLİ YARDIM

Kelebek Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde öğrenim gören öğrencilerin ailelerinden topladıkları giyecek ve gıda yardımları, Hayat Ağacı Derneği'ne teslim edildi.

Kelebek Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde öğrenim gören öğrencilerin ailelerinden Hayat Ağacı Derneği'ne bağışlanmak üzere çeşitli yardımlar toplandı. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de kreşe giderek minik öğrencilerin düzenlediği yardım faaliyetleri için teşekkür etti. Sınıflarında öğrencilerle bir süre sohbet eden Ürgüp, büyüklerine örnek olacak bir yardım kampanyasına katkıda bulunmanın heyecanını yaşayan öğrencilere teşekkür etti. Kreş yöneticilerinden Vefa Bayraktar, çocuklara yardımlaşma ve dayanışmanın önemini kavratmak maksadıyla bir yardım kampanyası düzenlediklerini belirterek, bu kampanyaya beklenenin üstünde bir katılım olduğunu söyledi. Kreş yöneticilerinden Saim Demirok ise çocukların küçük yaşlarda yardımlaşmayı öğrenmeleri bakımından Hayat Ağacı Derneği yararına başlatılan kampanyanın faydalı olduğu söyledi. Yardımlaşmanın, toplumun birlik ve beraberliği için önemli olduğunu belirten Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de, Hayat Ağacı Derneği yararına düzenlenen yardım kampanyası için memnun olduğunu belirterek, Kelebek Kreş ve Gündüz Bakımevi yöneticilerine ve öğrencilere teşekkür etti.

İki haftalık bir sürede, 30 koli gıda ve 60 koliden oluşan kıyafet toplanarak, Hayat Ağacı Derneği yetkililerine teslim edildiği bildirildi.

ÖĞRENCİLER HAYAT AĞACI DERNEĞİ'NE 90 KOLİ YARDIM
ÖĞRENCİLER HAYAT AĞACI DERNEĞİ'NE 90 KOLİ YARDIM
ÖĞRENCİLER HAYAT AĞACI DERNEĞİ'NE 90 KOLİ YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2011 Perşembe 17:33:01
Güncelleme :14 Nisan 2011 Perşembe 17:39:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?