6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Öğrencilerden anlamlı destek

Sivas'ta Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri, Sivasspor için başlatılan kampanya kapsamında kulübe destek olmak amacıyla para toplamaya başladı.


Sivas Valiliği öncülüğünde başlatılan "Sivasspor'a Destek Kampanyası" çerçevesinde kulübe destek olacaklarını belirten Okul Müdürü Hasan Koçak, okulda bulunan folklor, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, tiyatro ve spor kulüplerinin ortak bir çalışması sonrasında bu kampanyanın başlatıldığını söyledi. Okul olarak bu tür yardımlara çok önem verdiklerini vurgulayan Koçak, "Sivasspor'umuzun başarısı, herkesi olduğu kadar bizleri de gururlandırıyor. Öğrencilerimiz de Sivassporun başarısına katkı olsun diye kendi yönetim kurulları ile bir araya gelerek kampanya başlatmışlar ve takımlarına maddi destek olmak için harçlıklarını biriktirmişler. Biz de öğrencilerimize yardımcı olmak için yapılan bu kampanyayı destekliyoruz. Okul aile birliği ve okul öğretmenleri de bu kampanyaya destek verecek. Öğrencilerimiz tarafından toplanan paraları önümüzdeki hafta Türkiye birincisi olan halk oyunları ekimizle birlikte Sivasspor kulübüne giderek teslim edeceğiz. Öğrencilerimize duyarlılığından dolayı da teşekkür ediyoruz" dedi.


Okulun Spor Kulübü Başkanı 8. sınıf öğrencisi Dilek Alınak ise zor şartlarda başarı gösteren Sivasspor'a destek olmak istediklerini belirterek, "Öğrenciler olarak takımımızın başarısına ortak olmak için maddi olarak belki az ama manevi olarak sevgimizle destek olmak istedik. Takımımızı, yöneticileri ve hocamızı başarılarından dolayı kutluyoruz. Her zaman onların yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz" diye konuştu.


Öğrenciler tarafından başlatılan kampanyaya okul yöneticilerinin yanı sıra okul aile birliği ve öğretmenler de katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2008 Cumartesi 03:47:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dilek alınak IP: 94.122.27.xxx Tarih : 19.12.2010 21:25:33

işte ben ya eski günler yine olsa yine yaparız :)