6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Öğrencilerden süte yoğun ilgi

ÖĞRENCİLERDEN SÜTE YOĞUN İLGİ

Sivas İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından, yetişme çağındaki çocuklara sütün önemi ve yararı hakkında bilgiler verildi.

Aşık Veysel İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen programa, Eğitim Şube Müdürü Mehmet Karataş, Diyetisyen Meltem Güner ve çok sayıda öğretmen ile öğrenci katıldı.

Programda Diyetisyen Meltem Güner tarafından, Aşık Veysel İlköğretim Okulu öğrencilerine slayt eşliğinde sütün önemini ve yararları hakkında bilgi verdi. Diyetisyen Meltem Güner, öğrencilerin sütün yararları ile ilgili olarak sormuş olduğu soruları cevapladı.

Eğitim Şube Müdürü Mehmet Karataş ve okul öğretmenleri tarafından öğrencilere süt dağıtıldı. Sütlerin dağıtımı esnasında, öğrencilerin süte yoğun ilgisi olduğu görüldü.

Sütlerin öğrencilere dağıtımının ardından bir konu ile ilgili olarak bir konuşma yapan Eğitim Şube Müdürü Mehmet Karataş, Sivas Sağlık İl Müdürlüğü'ne bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü olarak öğrencilere sütün önemini anlatmak için böyle bir uygulama yaptıklarını ifade ederek, "Sağlıklı sütün önemi ile ilgili olarak eğitim faaliyetleri devam etmektedir. Bu haftada Aşık Veysel İlköğretim Okulu'nda öğrencilerimize sütün önemini anlatmak için geldik. Örnek olmak açısı ile de bütün öğrencilerimize süt dağıttık. Bundan sonraki eğitimlerimizde aynı şekilde devam edecektir. Önümüzdeki haftada Sivas Merkez ve Merkeze bağlı köylerde eğitim faaliyetleri devam edecektir" dedi.

ÖĞRENCİLERDEN SÜTE YOĞUN İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 13:34:05
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 13:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?