7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Öğrencilere çanta yardımı

Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Sivas'ın Suşehri ilçesindeki ilköğretim okulu öğrencilerine dağıtılmak üzere 300 adet okul çantası gönderildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan teslim töreninde Dernek Başkanı Celal Deniz, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler ve okul müdürleri hazır bulundu. Burada bir konuşma yapan Dernek Başkanı Celal Deniz, "Suşehri'nde bulunan ilköğretim okullarında okuyan ihtiyaç sahibi 300 öğrencimize dağıtılmak üzere okul çantası getirdik. Derneğimizin girişimleri sonucu iş adamlarımız tarafından alınan çantaları yetkililere teslim ettik. İlçede bulunan ortaöğretim okullarına ayrıca derneğimiz tarafından yine spor malzemesi dağıtımı yapıldı. Kısa süre içerisinde ilköğretim okullarına da spor malzemesi dağıtacağız" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler ise, "Merkezi İstanbul'da bulunan Suşehri Kültür ve Dayanışma Derneği, bugüne kadar eğitim camiasına birçok yardımda bulunmuştur. Her türlü konuda desteğini bizlerden esirgemeyen dernek başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum"

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 22:37:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?