6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Oğullarına önce eş sonra iş istedi

BEKAR 4 OĞLUNA ÖNCE EŞ SONRA İŞ İSTEDİ

Sivas'ta "Başkan-Halk Görüşmesi" toplantısında 72 yaşındaki Vahit Karaönçeli isimli vatandaş Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ten bekar olan 4 oğlu için önce eş sora iş talebinde bulundu.

Sivas Belediyesi tarafından her hafta Çarşamba günü düzenli olarak yapılan "Başkan-Halk Görüşmesi" toplantısı belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla tek tek görüşen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp vatandaşların sorunlarını ve taleplerini değerlendirerek görüşmeler sırasında notlar aldı. Başkan-Halk Görüşmesi'nde Belediyle Başkanı Doğan Ürgüp ile görüşmek isteyen 50 vatandaştan bir çoğu iş talebinde bulundu. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile görüşmeye gelen vatandaşlardan 72 yaşındaki 9 çocuk babası Vahit Karaönçeli ise bekar olan 4 oğlunu evlendirmek için Belediye Başkanı Ürgüp'ten yardım istedi. Bekar 4 oğlu için Belediye Başkanı Ürgüp'ten çocuklarına önce eş sonra da iş talebinde bulunan Vahi Karaönçeli Başkan Ürgüp'e, "Dünür gidiyoruz kız vermiyorlar. 25-30 yaşına geldiler hala bekarlar. İşlerinin olup olmadığını soruyor" diyerek yardım istedi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise ellerinden gelen yardımı yapmaya çalışacaklarını fakat vatandaşların yüzde 20 sinin işsiz olduğunu belirterek bu konuda yardımcı olamayacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ten çocuklarına iş istediğini belirten Vahit Karaönçeli işsiz oldukları için beş erkek çocuğundan 4'ünün bekar olduğunu ve evlendiremediğini belirtti.

BEKAR 4 OĞLUNA ÖNCE EŞ SONRA İŞ İSTEDİ
BEKAR 4 OĞLUNA ÖNCE EŞ SONRA İŞ İSTEDİ
BEKAR 4 OĞLUNA ÖNCE EŞ SONRA İŞ İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 16:08:00
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 16:16:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?