7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Öksülü'ye sosyal hizmet binası

Sivas'ın Suşehri ilçesi Öksülü Mahallesi'nde belediye tarafından yaptırılan sosyal hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Törende konuşan Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun, Öksülü Mahallesi'nin en önemli eksikleri içerisinde bulunan sosyal hizmet binasını hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yapılan binanın 2 katlı olduğunu ve 100 metrekare kapalı alana sahip olduğunu kaydeden Coşkun, "Mahalle gezilerim sırasında, mahalle kadınları benden fırın yapmamı istediler. Bizde, bu konuyu geniş tutarak mahalle sakinlerinin de katkısı ile iki katlı bir bina yaptık. İçerisinde çok amaçlı salon, muhtarlık bürosu ve fırında yaparak güzel bir sosyal tesisi ortaya çıkarttık. Çok yakın zamanda, Evrenpaşa Mahallesi'ndeki sosyal hizmet binasını da faaliyete geçireceğiz" dedi.

Öksülü Mahalle Muhtarı Mustafa Çifti ise, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Şaban Coşkun'a teşekkür etti. Konuşmaların ardından Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun, AK Parti İlçe Başkanı Sururi Koçali ve mahalle muhtarı Mustafa Çiftçi tarafından binanın açılışı yapıldı. Açılış esnasında 2 tane güvercinin de havaya uçurulduğu törende, misafirlere cevizli kete, bulgur pilavı ve ayran ikramı yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 15:46:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?