5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Okul bahçesine parke döşendi

Sivas'ın Suşehri ilçesindeki Karşıyaka İlköğretim Okulu'nun bahçesi Okul Aile Birliği ve İşadamları desteğiyle parke ile kaplanırken, 5 sınıfa da öğrencilerin eğitiminde kullanılması için 55 ekran televizyon konuldu.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Okul Müdürü Turan Öztürk, 130'u taşımalı olmak üzere toplam 180 öğrencinin eğitim gördüğü okulun bahçesi okul Aile Birliği ve işadamlarının desteğiyle taş parke kaplandığını söyledi. Bu çalışmalarla öğrencilerin tozdan kurtulduğunu belirten Öztürk, okulumuzun 800 metrekare alan büyüklüğündeki bahçesi yıllardır toz ve topraktan geçilmiyordu. Okulumuz aile birliği ve hayırsever bir iş adamımız tarafından bahçe ve çocuk oyun sahası komple parke oldu. Yapılan çalışmalarda yeşil alan korunurken bordürler ile okulun su alması da engellenmiş oldu. 20 gün süren çalışmalar neticesinde okulumuz gün geçtikçe modern bir konuma kavuştu. 15 bin YTL tutan çalışmalar sona erdi" dedi.


Okul Müdürü Öztürk, işadamlarının öğrencilerin eğitimde kullanmak üzere aldıkları 5 adet 55 ekran televizyonu da sınıflara taktıklarını kaydederek, yapılan hizmetlerin herkese örnek olmasını istedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 16:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?