2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Okullar pırıl pırıl olacak

OKULLAR PIRIL PIRIL OLACAK

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, ilçe merkezi ve köylerdeki tüm okulların iç ve dış cephelerinde boya çalışması yapılacağı bildirildi.

Suşehri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güler, ilçe merkezindeki okullarda incelemelerde bulunarak okul idarecileri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ahmet Güler konu hakkında yaptığı açıklamada, bütün okulların iç ve dış cephelerinde boya çalışması yapacaklarını söyleyerek, "İstanbul'da yapmış olduğumuz girişimler neticesinde Güngören Köyü Dernek Başkanı Ahmet Kuzpınar tarafından tüm masrafların karşılanması ile ilçe merkezi ve köylerimizdeki tüm okullarımızın iç ve dış cephelerinde boya çalışması yapacağız. Bu doğrultuda okullarımızdaki etüt çalışmalarına başladık. En kısa sürede tüm okullarımız pırıl pırıl bir konuma getirilecek. Suşehri'nde eğitime verdiğimiz önem doğrultusunda okullarımızın her türlü donanımları tamamlanmıştır. Ancak hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle merkez ve köylerdeki okuyan tüm öğrencilerimize ve okul idarelerine birçok yardım kampanyaları yapılmaktadır. Bu hayırsever vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Güler, İl Özel İdaresi tarafından okullara yönelik bakım ve onarım çalışmalarının da yapılacağını kaydetti.

OKULLAR PIRIL PIRIL OLACAK
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2011 Çarşamba 12:54:03
Güncelleme :6 Nisan 2011 Çarşamba 13:04:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Guzel IP: 81.215.203.xxx Tarih : 8.04.2011 17:13:30

Kırk Yilda Güzel Birşey Yapmak Geldi Akıllarına ..