4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

Okulların tadilatlarında sona gelindi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ve 2007 yılı yatırım programlarında yer alan Suşehri ilçesindeki okulların tadilat çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Yatırırımlar ve Tesisler Daire Başkanlığı tarafından ihtiyacı olan okullara ayrılan ödeneklerle ilçedeki okulların onarım ve tadilat çalışmalarında sona gelindiği öğrenildi. Bu yıl Suşehri Kazım Ayan Anadolu Lisesi'nin pansiyonunun camların PVC'ye çevrilmesi, tabanın ve tuvaletlerin fayansla kaplanması için 60 bin YTL, Ticaret Lisesi'ne 10 bin YTL, İmam Hatip Lisesi'ne 30 bin YTL, Suşehri Lisesi'ne 30 bin YTL ödenek gönderildiği öğrenildi.

2007 yılı itibarı ile YİBO ve Atatürk İlköğretim okulları hariç tüm ortaöğretim kurumlarımızın öğrenci masa ve sıraları, eğitim teknoloji sınıfları tamamlandığı da öğrenilirken, Ticaret Meslek Lisesi ile Atatürk Endüstri Meslek Liseleri içerisinde Anadolu bölümleri olduğu için bu okullara Teknoloji sınıfları kurulması gerektiği öğrenildi.
Bu arada işadamları ve hayırsever vatandaşların desteği ile Gözköy, Karalar, Yukarı Akören köylerindeki onarımların yapıldığı, Güngören köyünde ise öğretmen lojmanının yapıldığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 17:29:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?