3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Oltulu, yolsuzluklara dur diyecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Belediye Başkan adayı Halit Mete Oltulu, göreve gelmeleri halinde herkese ve her kesime eşit hizmet götüreceklerini ve yolsuzluklara dur diyeceklerini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Hikmet Işık Caddesi esnafını dinleyen Oltulu, göreve geldiklerinde hiçbir mahalle ve caddenin üvey evlat muamelesi görmeyeceğini belirterek, her kesime ve herkese eşit hizmetten yana olduklarını açıkladı.

Ardından Karabalçık Köyü Derneği Başkanı Cemal Kutbay'ı, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Ebubekir Işık'ı ve KAMAN Köylüleri Derneği Başkanı İbrahim Erol'u, Hacı Bektaşi Veli Derneği'ni ziyaret eden Oltulu, son olarak bir kahve toplantısına katıldı.

29 Mart seçimleri öncesinde CHP'nin bu kadar atak göstereceğini düşünmeyenlerin şimdi çok rahatsız olduklarını ifade eden Oltulu, "Sivas'ta CHP'nin varlığını tekrar görenler kara kara düşünmeye başladılar. Bizler seçim dengesini bozacak en güçlü partiyiz. Biz belediye yönetimini en iyi bilen partiyiz. Yeter ki bizler bir ve beraber olalım. Yeter ki bu seçimlerde bütün olumsuzlukları bir kenara bırakarak hareket edelim. 25 yıl önce verdiğimiz belediyenin anahtarını 30 Mart 2009 sabahı tekrar hep birlikte almak için gelin canlar bir olalım diyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 13:02:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?