6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Ölüm kavşağına trafik ışığı

ÖLÜM KAVŞAĞINA TRAFİK IŞIĞI TAKILIYOR

Sivas'ın Kangal ilçesinde trafik kazalarının sıkça yaşanması sebebiyle adeta 'ölüm kavşağı' haline dönüşen kavşağa trafik ışığı takılıyor.

Kangal hastane yolundaki Divriği kavşağına trafik ışığının takılıyor olması mahalle halkı başta olmak üzere ilçede sevinç oluşturdu. Önceki gün çalışmalarına başlanılan trafik ışıklarının gelecek hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Her yıl bir çok ölümlü kazaya sahne olan kavşakta en son iki otomobil çarpışmış ve 27 yaşındaki genç taksi şoförü Soydaner Koçak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Uzun süre hastanede yatan Koçak, bir gözünü kaybederek ancak kurtulabilmişti.

Mahalle Muhtarı İhsan Korkmaz ışıkların takılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hafta ya da ay geçmiyordu ki burada acı bir tablo yaşanmasın" diyerek trafik ışıklarının takılmasıyla mahalle halkı olarak rahat bir nefes alacaklarını söyledi. Bu kararın çıkmasında etkisi olan herkese teşekkürlerini de ifade eden Korkmaz, "insan hayatından daha önemli hiç bir şey yok. Demek ki istenirse oluyormuş" şeklinde konuştu.

ÖLÜM KAVŞAĞINA TRAFİK IŞIĞI TAKILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2010 Cuma 11:46:01
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 11:52:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?