3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Ölüm nedenini otopsi belirleyecek

DOMUZ GRİBİ AŞISI YAPTIRAN İNFAZ KORUMA MEMURUNUN ÖLÜMÜ

Adana'da domuz gribi aşısı yaptırdıktan 12 gün sonra hayatını kaybeden Adana F Tipi Kapalı Cezaevi'nde görevli infaz koruma memurunun eşi, "Eşim aşıdan mı yoksa başka bir şeyden dolayı mı öldü bilemiyorum. Adli tıptan gelecek otopsi raporunu bekliyoruz" dedi.

Adana F Tipi Kapalı Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapan 2 çocuk babası Vahap Çamcı, bir sağlık kuruluşunda domuz gribi aşısı yaptırdıktan 12 gün sonra evinde rahatsızlanarak hayatını kaybemişti. Ölümü şüpheli görülen infaz koruma memuru Vahap Çamcı'nın cenazesi, Adana'daki otopsinin ardından memleketi Sivas'ta toprağa verilmişti.

Domuz gribi aşısı yaptırmadan bir süre önce menisküs ameliyatı olduğu öğrenilen infaz koruma memuru Vahap Çamcı'nın eşi Nermin Çamcı, "Eşim domuz gribi aşısını bilinçli ve isteyerek yaptırdı. Aşı olduktan 12 gün sonra nefes darlığı şikayetiyle aniden rahatsızlandı ve hayatını kaybetti. Hayatını kaybetmeden bir gün önce gayet sağlıklıydı. Domuz gribi aşısı yaptırmadan bir süre önce de menüsküs ameliyatı olmuştu. Eşim aşı nedeniyle mi yoksa başka bir şeyden dolayı mı öldü bilmiyorum. Eşimin kesin ölüm

nedeni Adli Tıp'tan gelecek otopsi raporu ile belli olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2009 Cumartesi 16:12:05
Güncelleme :5 Aralık 2009 Cumartesi 17:11:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?