2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Önce oyun sonra traş

ÖNCE OYUN SONRA TRAŞ

Sivas'ta içerisinde çocuk oyun alanı olan erkek kuaför salonu düzenlenen törenle açıldı.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ömer Şeker'in girişimleri sonucunda hizmete açılan kuaför salonunda çocuk oyun salonu da yer alıyor.

Örtülüpınar mahallesinde 256 metrekare alanda faaliyete geçen erkek kuaför salonu, modern tasarımı ve iç dizaynı ile dikkat çekiyor. Okunan duanın ardından kuaför salonunun açılışını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Kılıç, Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alparslan, Tokat Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Turan Ulaşlı yaptı. Açılış sonrasında bir açıklama yapan işyeri sahibi ve aynı zamanda Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ömer Şeker, geniş bir mekanda hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İki katlı kuaför salonunda müşteriler için her imkanı sunmaya ve onları rahat bir mekanda traş etmeye gayret gösterdiklerini dile getiren Şeker, "Müşterilerimizin karşısına rahat bir ortamda hizmet vermek amacıyla hiçbir masraftan kaçınmadık. Öncelikle bir ilk olan çocuklarımız için alt katımızda çocuk oyun salonu ve traş imkanı sağlamak için ayrı bölmeler oluşturduk. Üst katta ise 8 koltuğumuz yer alıyor. Bu koltuklarımızın tamamı birbirinden ayrı olarak dizayn edilmiştir. Ayrıca vatandaşlarımızın tıraş için beklediği sürede mini bar bölümümüz ile sıcak soğuk içerek ikramımız olacaktır. Randevu ile çalışma prensibimiz olacaktır" dedi. Kuaför salonunun açılış törenine katılan ünlü makyaj uzmanı Corci ise makyaj teknikleri konusunda yoğun bir talebin olduğunu belirterek, isteyen bayanlara ve kuaförlere 2 - 6 Mayıs tarihleri arasında kurs vereceğini söyledi. Corci, kurslara katılmak isteyenlerin Berberler ve Kuaförler Odası'na başvurmalarını istedi.

Açılış törenine Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ali Kılıç, Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alparslan, Tokat Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Turan Ulaşlı, ünlü makyaj uzmanı Corci, oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

ÖNCE OYUN SONRA TRAŞ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 17:22:02
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 17:30:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?