6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Onları ölüm bile ayıramadı

ZEHİRLENEN KARI KOCA TOPRAĞA DEFNEDİLDİ

Sivas'ta sabah saatlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Necati Yazıcı (48) ile eşi İmmihan Yazıcı (47) toprağa verildi.

Sabah saatlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Necati ve İmmihan Yazıcı son yolculuklarına uğurlandı. Çiftin Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından Tuzlugöl Mahallesi Hayırlı Evler Cami'nde cenaze namazları kılındı. Yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı cenazede ilk olarak Necati Yazıcı'nın cenaze namazı kılındı. İmmihan Yazıcı'nın da cenaze namazının kılınmasının ardından çiftin tabutları cenaze aracına

bindirilerek Yukarı Tekke Mezarlığı'na götürüldü. Yazıcı Çifti'nin cenazeleri Yukarı Tekke Mezarlığı'na defnedildi.

Talihsiz çiftin cenaze namazına Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Necati Yazıcı'nın Suudi Arabistan'da çalıştığı ve Kurban Bayramı'nı ailesi ile birlikte geçirmek için memleketi Sivas'a geldiği öğrenildi. 4 çocuğu bulunan Yazıcı çifti sabah saatlerinde odalarında bulunan sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmişti.

ZEHİRLENEN KARI KOCA TOPRAĞA DEFNEDİLDİ
ZEHİRLENEN KARI KOCA TOPRAĞA DEFNEDİLDİ
ZEHİRLENEN KARI KOCA TOPRAĞA DEFNEDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2010 Pazartesi 18:01:04
Güncelleme :8 Kasım 2010 Pazartesi 18:38:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal kara IP: 88.224.184.xxx Tarih : 8.11.2010 22:18:22

YÜCE RABBİM rahmet eyleyip, mekanlarını cennet eyleye.Geride kalanlara sabır ve başsaglığı versin.Havalar sogudu sobalardan sızacak karbonmonoksit gazına dikkat etmek gerek,ecel gelince elbetteki bahane bulunur, ancak biz tedbirimizi alalım da takdiri İlahi.