6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Ortakların kavgası kanlı bitti

Sivas'ta ortaklar arasındaki anlaşmazlık sonucu çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı. Polis olay mahallinde projektörlerle suç aleti bıçağı aradı.

Edinilen bilgiye göre, olay gece saat 23.00 sıralarında Alibaba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ortak iş yapan A.K., H.Ç. ve Z.D. isimli şahıslar arasında anlaşmazlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine çıkan kavgada H.Ç. ile Z.D. bıçakla yaralandı.

Yaralılardan Numune Hastanesi'ne kaldırılan Z.D. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, ağır yaralı olan H.Ç. ise kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi'nde tedavi altına alındı.

Cinayet zanlısı olarak olay yerinden kaçtığı ileri sürülen A.K., polis tarafından kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı. Hastaneye gelen H.Ç. ile Z.D.'nin yakınları sinir krizi geçirdi.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, otların arasında ve çöp konteynırlarıyla otomobillerin altında uzun süre projektörler ışığında bıçak aradı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 10:23:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?