3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Osman Akşan köylülerle buluştu

Sivas Karayolları 16. Bölge Müdür Yardımcısı Osman Akşan, Suşehri ilçesinde karayolu üzerinde bulunan köylerdeki köylülerin sorunlarını dinledi.

Suşehri Belediyesi Konferans Salonu'nda önce köy muhtarlarıyla bir araya gelen Akşan, ülkenin çok iyi yerlere geldiğini, bunu çok iyi bilmemiz gerektiğini söyledi.

İlçeden geçen D-100 karayolu üzerinde devam eden duble yol çalışmaları kapsamında bulunan her köyün kavşak istediğini söyleyen Akşan, "Kavşak yapılırken duruş ve görüş mesafesine çok iyi bakılmaktadır. Her yere kavşak yapılmaz. Ama bizim halkımız 300 metre bir yere kavşak istiyor. Bu da bizim lükslüğümüzü gösteriyor. İstanbul'da bulunan TEM otoyolu Mahmutbey tarafında bir yerde, ben 23 kilometre sonra ancak bir çıkış yolu buldum. Ama burada yapılan duble yol çalışmalarda gördüğüm kadar, köylerin yol ayrımları birbirine çok yakın. Bu sebeple şu andaki konulan kavşaklar yeterlidir" dedi.

Suşehri-İmranlı karayolu üzerinde bulunan Polat Deresi mevkiinde 16 köy yolunun bulunduğunu belirten Karacaören Köyü Muhtarı İsmet Coşkun, ana yollarının kışın kar temizleme çalışmalarının karayolları tarafından yapıldığını fakat bu bölgede bulunan köylerin bu yola yaklaşık 500 metre olduğunu belirterek köy yollarının da karayolları ekipleri tarafından açılmasını istedi.

İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker Şimşek ve Belediye Başkanı Sedat Sel’in de katıldığı toplantının ardından Osman Akşan, D-100 karayolu üzerinde incelemelerde bulunarak, köylülerle sohbet etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2009 Perşembe 12:38:17
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 12:42:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?