3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Otelde çıkan yangın korkuttu

Sivas'ta 5 katlı bir otelin birinci katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Olayda bir kişi yaralanırken, 3 kişi de dumandan zehirlendi.
Yangın büyümeden söndürülürken, otelde mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
 
Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir otelin odasında gece saat 23.15 sıralarında sebebi henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, otelde yaklaşık 30 müşterinin kaldığı belirtildi.
Otelin üst katlarını saran dumanlar, panik yaşanmasına neden oldu. Duman nedeniyle üst katlardaki müşteriler mahsur kalırken, müşteriler itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Mahsur kalan müşteriler, pencereden yardım gelmesini beklerken, yangın içerisinden kurtarılan Türkmen Hakan, içeride ağabeyinin olduğunu söyledi. Sinir krizleri geçiren Türkmen Hakan, ağabeyinin kurtarıldığını görünce ağlamaya başladı. Yangında, Cuma Alaçam, Bircan Karek ve Türkmen Hakan isimli 3 kişi dumandan zehirlendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
Bu arada, otelde bulunan büyük ve piknik tüplerinin yangından etkilenerek patlamaması da büyük bir felaketten dönülmesine neden olurken, polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini araştırıyor.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2006 Pazar 13:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?