6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Otobüsçülerden Ürgüp'e teşekkür

ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİFİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ÜRGÜP'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sivas Belediyesi ve Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından imzalanan toplu taşıma sözleşmesinin yürürlüğe girmesinin ardından, Kooperatif Başkanı Şaban Yalman ve Kooperatif Yönetimi Belediye Başkanı Doğan Ürgü'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz hafta içerisinde Özel Halk Otobüsleri Kooperatifiyle toplu taşım sözleşmesi imzaladıklarını hatırlatan Başkan Ürgüp, yapılan sözleşmenin Sivas halkına ve otobüs işletmecilerine hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bundan sonra ki süreçte hizmetlerin yaygın ve faydalı bir şekilde devam etmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Ürgüp, "Bu konuda sizin makul ve fedakar bir düşünce içinde olduğunuz biliyorum. İnşallah şoförlerin eğitimi ve yeni kıyafet düzenlemesiyle, yeni hizmete sunulacak otobüs hatlarının da sisteme girmesiyle hep beraber Sivas halkına hizmet sunarız" dedi.

Başkan Ürgüp, "Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ile yapılan anlaşma aslında bir bütün anlaşmadır. Tek başına yürütülecek bir sistem değildir. Her ne kadar kanun bu yetkiyi belediyeye vermişse de, belediye bu elindeki imkânı kooperatif sistemiyle paylaşmıştır. Yeni sezonda 249 araçla toplu taşım sisteminde faaliyet gösterilecektir" diye konuştu.

Yeni dönemde kart basım işlerinin belediyenin ve kooperatifin ortak bir çalışmayla halkın daha kolay ulaşabileceği şehir merkezinde tahsis edilecek bir yerde hizmet vereceğini belirten Başkan Ürgüp, kart işlemlerinin terminalde bulunan ulaştırma hizmetleri binasına gitmeden çözebilecek bir noktaya geleceğini açıkladı.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e teşekkür eden, Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Şaban Yalman ise sözleşmenin olumlu bir şekilde imzalanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yalman, "Sayın Başkanım, başkan yardımcılarım ve diğer ilgili müdürlerimiz bu konu için elbette ki azami gayret göstererek bu sonuca ulaştık. Bundan sonrası belediye başkanımızın dediği gibi halka daha iyi hizmet sunacağız. Hizmet konusunda kaliteli hizmet nasıl olur, şoförlerimizin eğitimi ile ilgili neler yapabiliriz, bu konuları değerlendireceğiz. Hizmet konusunda kaliteyi en üst seviyeye ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ KOOPERATİFİ YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ÜRGÜP'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 17:02:03
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 17:07:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert IP: 95.9.3.xxx Tarih : 11.02.2010 13:12:21

sayın başkan.uzuntepe mahallesine otobüs gondermeyi unuttunmu.yoksa oradakılere otobusu layık gormuyormusun.3 saatte bır gelen otobüsünde 15 dakıkalık yolu 1,5 saatte gıdıyor bu ne bıçım taşımacılık.uzuntepelıler senden hızmet beklıyor sen ne yaptın şimdiye kadar.eğer bir hızmet yapmayacaksan.koyun yakasını bırak.zaten koyün üç te ıkısı mahalle olmak istemiyor bunu sende biliyorsun.yada adam akıllı imar planı çıkar koye hızmet yap.bıktık artık çamurdan lağımdan.pislıkten.çopten.vede  hızmet edeceğim diyerek gelıpte.hızmet alamayarak .kandırılmaktan.bunu kendı şehrımızın partısının yapmasından...