7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Otomobil durağa girdi: 3 yaralı

POLİS ARACINA ÇARPAN OTOMOBİL OTOBÜS DURAĞINA GİRDİ

Sivas'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçen lüks otomobil polis aracına çarptıktan sonra otobüs durağına girdi.

3 kişinin hafif şekilde yaralandığı kaza sonrası otomobilden akan benzine itfaiye ekipleri su sıkarak müdahale etti.

Kaza, saat 15.30 sıralarında İnönü Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Stat Alt Kavşağı istikametinden Valilik istikametine doğru seyir halinde olan Orhan K. (41) idaresindeki 06 LEV 58 plakalı lüks otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı şeritten gelen 58 A 5430 plakalı polis aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan lüks araç daha sonra karşı şeritte bulunan otobüs durağına girdi. Kazada otomobil sürücüsü Orhan K. ve polis

aracında bulunan Deniz D. ile Turan T. adlı polis memurları hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sırasında otobüs durağında kimsenin olmaması ise büyük bir faciayı önledi.

Kaza nedeniyle bir süre tek taraflı olarak trafiğe kapatılan İnönü Bulvarı'nda itfaiye ekipleri temizleme çalışması yaptı. Kaza sonrası çekiciye yüklenen lüks otomobilden akan benzine itfaiye ekiplerinin su sıkarak müdahale etmesi dikkat çekerken olay yerinde toplanan vatandaşlar ise meraklı gözlerle kaza yerini izledi.

Kazayı gören görgü tanıklarından biri lüks aracın yol karşı yönden gelen polis aracına çarptıktan sonra otobüs durağına çarparak durabildiğini söyledi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

POLİS ARACINA ÇARPAN OTOMOBİL OTOBÜS DURAĞINA GİRDİ
POLİS ARACINA ÇARPAN OTOMOBİL OTOBÜS DURAĞINA GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2010 Cumartesi 19:22:05
Güncelleme :2 Ocak 2010 Cumartesi 23:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?