5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Otomobil geceyarısı yandı

Sivas'ın Suşehri İlçesi, Yalnızbağlar mahallesi Çeçenisten sokak üzerindeki park halinde bulunan bir otomobil, gece saatlerinde belirlenemeyen bir nedenden dolayı yanarak, kül oldu.

Edinilen bilgiye göre; gece saat 02.30 sıralarında devriye görevi yapan polis ekipleri, bir otomobilin yandığını görerek, itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak, söndürdü.
Bu arada yangınla ilgili çalışma yapan polis ekipleri, yanan 58 SD 208 plakalı otomobilin Salih Eren isimli kişiye ait olduğunu tespit etti.

Olay yerinde yapılan incelemede Eren'in yanan otomobilinin yanında boş tiner şişesi bularak, muhafaza altına alırken, Eren'in babasına ait 58 SF 458 plakalı otomobilin de arka camının kırıldığını tespit etti. Kundaklama şüphesi ile çalışmaları sıklaştıran polis ekipleri, sabah saatlerinde de olay yerinde inceleme yaparken, yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler devam ediyor.

Diğer taraftan otomobil sahibi Eren, yangının sabotaj olması ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek, "Gece saatlerinde evin dışından ışıklar ve sesler geldiğinde dışarı çıktık. Otomobilimin yandığını ve ekiplerin müdahale ettiğini gördüm. Emniyet ekipleri, otomobilin yakınında bir tiner şişesi buldular. Sabotaj olabilir ama kimlerin niye yaptığını bilmiyorum" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2007 Perşembe 10:51:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?