2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Özbelsan yılın şirketi seçildi

ÖZBELSAN YILIN ŞİRKETİ SEÇİLDİ

Sivas'ta faaliyet gösteren ve Sivas Belediyesi'nin yan kuruluşu olan Özbelsan A.Ş. Türkiye Beyazay Derneği tarafından 'Yılın Şirketi' seçildi.

Sivas Beyazay Derneği Şube Başkanı Tuncay Köse ve beraberindekiler, yılın şirketi seçilen Özbelsan A.Ş.'nin teşekkür belgesini takdim etmek üzere, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Süleyman Sarıyıldız'ı ziyaret etti. Beyazay Derneği Sivas Şube Başkanı Tuncay Köse yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde Beyazay Derneği'nin engelli istihdamını teşvik etmek için başlatmış olduğu proje kapsamında, birçok ilde özel sektör kurumlarında engelli istihdamının olduğunu ifade ederek, engelli istihdamına sağladığı katkılardan dolayı, Belediye Başkanı Doğan Başkan Ürgüp'e ve Özbelsan yönetimine teşekkür etti. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, engellilerin istihdam edilmesinin çok önemli olduğunu dile getirerek, "Engelli istihdamı konusunu Sivas Belediyesi ve şirketlerimiz olarak değerlendirirken bu işe yükümlülük diye bakmıyoruz, önemli bir insani görev ve sorumluluk olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Türkiye Beyazay Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Dağüstü de, Türkiye genelinde başlattıkları 'Eğitim Her Engeli Aşar' kampanyasının Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün himayesinde başlatıldığını söyleyerek, engellilerin sorunlarının çözümüne yönelik önemli adımlar atıldığını söyledi.

ÖZBELSAN YILIN ŞİRKETİ SEÇİLDİ
ÖZBELSAN YILIN ŞİRKETİ SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2011 Perşembe 18:15:05
Güncelleme :12 Mayıs 2011 Perşembe 18:31:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?