3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Özdemir ve Sel sosyal markette

KAYMAKAM ÖZDEMİR SOSYAL MARKETTE İNCELEMELERDE BULUNDU

Sivas’ın Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Sedat Sel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren sosyal markette incelemelerde bulundu.

Suşehri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde muhtaç ailelere yardım amaçlı kurulan sosyal markette incelemelerde bulunan Kaymakam Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Sedat Sel, Vakıf Müdürü Tevfik Coşkun'dan bilgi aldı.

Vakıf bünyesinde bulunan sosyal marketin 2004 yılında hizmete girdiğini belirten Özdemir, ilçe merkezi ve gurbette bulunan vatandaşlar tarafından gönderilen giysilerle, köylerde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin giydirildiğini söyledi.

İşadamları tarafından gönderilen giysilerin vakıf yetkilileri tarafından kayıt altına alındığını, vakıftan çıkan elbiselerin ise yine kayıt altında verildiğini belirten Özdemir, "Market içerisinde bulunan giyecekler, ilçe merkezi ve gurbette bulunan vatandaşlar tarafından gönderilmektedir. Kayıt altında bulunan giyecekler, ilçe merkezi ve köylerimizde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere kayıt altında verilmektedir. Amacımız ihtiyaç sahibi ailelerimiz başta olmak üzere bu gibi ailelerimizin tüm fertlerini sevindirmektir" dedi

KAYMAKAM ÖZDEMİR SOSYAL MARKETTE İNCELEMELERDE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 15:22:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?