3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Para çekmek isterken parasından oldu

Sivas'ta bir bankanın ATM makinesine kartını kaptıran kişi, hesabından bin YTL başka hesaba havale edildiği ve 800 YTL de nakit para çekildiğini öğrenince, polise müracaatta bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Sacit Çetinkayalı (54), Kadıburhanettin Mahallesi Lokomotif Bakım Atölyesi önündeki bir bankaya ait ATM'ye gittiğini, burada işlem yapmak isterken makinenin üzerindeki "Cihaz kartınızı yutarsa giriş ve iptal tuşuna basılı tutup, iki kez şifrenizi girin" şeklindeki yazıyı gördüğünü, kartı makineye sıkışınca da kağıtta yazanları yaptığında kartını geri alamadığını söyledi. 

Bunun üzerine ilgili banka şubesine gittiğini ancak, hafta sonu tatili olduğundan kimsenin olmadığını söyleyen Çetinkayalı, müşteri hizmetlerini aradığında hesabından başka hesaba bin YTL havale yapıldığını ve 800 YTL de nakit para çekildiğini öğrendi.
Çetinkayalı, olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlatılmasını istedi.
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2006 Pazartesi 14:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut asma IP: 85.97.83.xxx Tarih : 7.09.2006 10:10:44
ülkemizde dolandırılıcığın hat saffada olduğu dönemde devletin önleme gibi bir çaba göstermemesi,vatandaşa sahip çıksaydıda kaptırmasaydı der gibi davranması ab.giriş sürecindeki ülkenin büyüklerine hiç yakışmıyor