7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Parke çalışmalarını yerinde inceledi

Suşehri ilçesinde yeni yol yapım ve parke çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şaban Coşkun, daha güzel bir ilçe yapma gayretinde olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Şaban Coşkun yapılan çalışmaları inceledikten sonra açıklama yaptı. Amaçlarının daha güzel bir ilçe yapmak olduğunu vurgulayan Başkan Coşkun, "Geçtiğimiz yıllarda Taşköprü mahallesinde bir çok sokakta parke çalışması kanalizasyon çalışması çocuk parkı imar planına göre ifraz edilen yolların açılması gibi çalışmalar yaptık. Çalışmalar halkın gözünde taktire şayan bir çalışma olarak görülmektedir. Birçok kişi bu çalışmalar için mahalleyi temsilen geldiler ve bana teşekkür ettiler. Bana göre asıl o teşekküre layık olan benim değerli halkımdır. Çünkü sizler her zaman her şeyin en iyisine layıksınız yine bu yıl içerisinde Taşköprü Mahallesi Ebubekir Sokak ve Sabri mutlu sokak ta belediye imar planına göre yola terk edilen yerlerin ifrazı yapılarak yolların genişletilmesine başlamış bulunmaktayız, yol genişletme çalışması bittikten sonra bu sokakları parke ile donatarak değerli halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 16:01:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
songül ışık IP: 88.233.63.xxx Tarih : 31.05.2008 17:56:16

tabiki bu yapılanlar bizi gururlandırıyor. bende bir suşehrili olarak bu gelişmeleri gönülden destekliyorum. ama nitekim ben yelkesen köyüne ve bazı köylere bu yardımların pek fazla ulaşmadığını düşünüyorum. çok fazla eksikler var hala...bu köyler için de gelişmeler bekliyoruz. bu iletimin ulaşmasını temenni ediyorum. istanbul'dan saygılar tüm sivas suşehri'ne.