6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Parke taşı çalışmaları sürüyor

Sivas'ın Suşehri Kaymakam Abdullah Demir ve Belediye Başkanı Şaban Coşkun, belediye tarafından yaptırılan parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde incelediler.

Taşköprü Mahallesi’ndeki parke döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Coşkun, belediyelerin asli görevlerinden biri olan yol çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirtti.

Önceden ihmal edilen bu mahallelerin bundan sonra tozlu yollardan kurtulacağını ifade eden Coşkun, ''Taşköprü Mahallesi’ndeki bütün sokaklara parke döşemesi ve asfalt çalışması yapılacaktır. Sokakların bir kısmına parke ve bordürlerle birlikte su olukları döşenmiş. Burası bittikten sonra asfaltlama çalışması yapılacaktır. Bu çalışmalarla birlikte mahallemizin parke sorunu giderilmiş olacaktır'' dedi.

Taşköprü Mahallesi’nde bulunan yolun yokuş olması nedeniyle, yapılan asfaltlama çalışmalarının zaman içerisinde bozulduğunu belirten Başkan Coşkun, "Bu yolumuz, Çataloluk Beldesine geçen ana yol. Fakat yolumuzun yokuş olması nedeniyle, yağan yağmur sonucu yapılan asfaltlama çalışmaları yer yer bozulmaktadır. Bu sebeple bu yolumuzda öncelikli olarak yağmur olukları yapılacak ve daha sonra 7-8 santimetre asfalt malzemesi ile kaplanacaktır" dedi.

Suşehri Kaymakamı Abdullah Demir ise mahalle yollarının tozdan ve çamurdan kurtulduğunu belirterek, çalışmalarda emeği geçenleri tebrik etti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 14:16:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?