2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Paşafabrikası'na otobüs seferi

PAŞAFABRİKASI MESİRE ALANINA OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLAYACAK

Sivas Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sivas'ın gözde piknik merkezlerinden olan Paşafabrikası Piknik ve Mesire Alanı'na otobüs seferlerinin düzenleneceği bildirildi.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, yaz aylarında Sivas halkının büyük rağbet gösterdiği Paşafabrikasına yönelik yeni dönem çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Otobüs Müdürlüğü tarafından, araçları olmayan vatandaşlar için otobüs seferleri başlatma kararı aldıklarını belirten Uysal, 26 Haziran Pazar gününden itibaren, hafta sonlarında Paşafabrikasına otobüs seferlerinin servislere başlayacağını söyledi. Sabah ve akşam olmak üzere, Sivas merkezden saat 08:00 - 09:00 ve 10:00'da otobüsler Paşafabrikasına hareket edeceğini kaydeden Uysal, halk otobüslerinin akşam saat 17:00 - 18.00 ve 19:00 saatleri arasında şehre döneceğini belirtti.

Otobüslerin gidiş güzergahı Mevlana caddesi üzerinden Paşabahçe Fabrikası, dönüş güzergahının da Ethembey Parkı önü ve Eski Askerlik Şubesi önü olarak belirlendi.

PAŞAFABRİKASI MESİRE ALANINA OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLAYACAK
PAŞAFABRİKASI MESİRE ALANINA OTOBÜS SEFERLERİ BAŞLAYACAK
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2011 Cuma 17:31:01
Güncelleme :25 Haziran 2011 Cumartesi 14:55:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?