27
Nisan
2024
Cumartesi
SİVAS

Pazarın gözdesi Carlos

Sivas'ta Kurban Bayramı nedeniyle ahırlar bölgesinde kurulan hayvan pazarının gözdesi 1 ton ağırlındaki "Roberto Carlos" isimli tosun oldu.

Sivas Belediyesi tarafından ahırlar bölgesinden kurulan hayvan pazarının gözdesi 1 ton ağırlındaki Roberto Carlos isimli tosun oldu. Görenlerin ilgisini çeken Roberto Carlos'a pazarda değer biçilemiyor. Kurtlapa Beldesi'nde yaşayan Mehmet Boztaş tarafından yetiştirilen 3 yaşındaki Roberto Carlos'a sahibi 13 bin TL istiyor.

Küçüklükten beri besicilikle uğraşan Mehmet Boztaş, 3 yıldır "Roberto Carlos"u çocuğu gibi beslediğini ifade etti. Boztaş; "Roberto Carlos bir tonun üzerinde tosunuma 13 bin TL istiyorum. Daha da aşağısı fiyatına vermem. Arkadaş 11 bin TL verdi vermedim" dedi.

Roberto Carlos'un Sivas'ı şampiyon yapacağını düşündüğüm için tosuna Roberto Carlos adını verdiğini belirten Boztaş,"Sivas'ın Dumanlı yaylasında hem malıma baktım tohumluk olarak, hemde arpa ile fiğinen, fenni yem ile besledim. Küspe falan hiçbir şey vermedim. Bu tosun Sivas'ın Roberto Carlos'u buna paha biçilemiyor kimsede şuan alamıyor. Bu tosun zaten Sivas'ın şampiyonu" ifadelerini kullandı

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2013 Salı 16:30:55
Güncelleme :8 Ekim 2013 Salı 16:33:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?