6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Polis emeklilerinden yardım

POLİS EMEKLİLERİNDEN KÖY OKULUNA YARDIM

Sivas Polis Emeklileri Derneği, düzenlediği kardeş köy projesi kapsamında Aylı köyü Şehit Yılmaz Demir İlköğretim Okulu'na yardımda bulundu.

Kardeş okul olarak seçtikleri Aylı köyü Şehit Yılmaz İlköğretim okuluna yardım kampanyası düzenleyen Sivas Polis Emeklileri Derneği Başkanı Naci Tüfekçi yaptıkları yardımdan dolayı çok memnun olduklarını belirterek, "Bildiğiniz gibi daha önceden de muhtaçlara sünnet şölenleri, Ramazan da yardım ve yiyecek paketleri dağıtımı gibi faaliyetlerimiz oldu. Bu günde ilimiz köylerinde Aylı köyüne kardeş köy projesi kapsamında kitap, kırtasiye, kıyafet hediyelerini öğrencilerimize götürmeyi planladık. Bu arada projemizi duyan Rauf Orbay İlköğretim Okulu öğrencileri destek olarak bize katkıda bulundular. Onları da bu duyarlılıktan dolayı kutluyorum. Fırsat buldukça bu projeleri devam ettirmeyi planlıyoruz" dedi

Yardım yapılan Şehit Yılmaz Demir İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Bahar yapılan yardımdan çok memnun olduklarını söyledi. Bahar, "Sayın başkanım 1 hafta önce okulumuza gelerek kitap ve kırtasiye yardımında bulunacaklarını söyledi. Bizde bunu memnuniyetle karşıladık. Sizinde gördüğünüz üzere sosyal dayanışmanın en güzel örneklerini yaşıyoruz. Baştan dernek başkanı ve yetkililer olmak üzere tüm basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da bu tür yardımlar artarak devam edecektir" ifadelerini kullandı.

POLİS EMEKLİLERİNDEN KÖY OKULUNA YARDIM
POLİS EMEKLİLERİNDEN KÖY OKULUNA YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2010 Perşembe 18:34:02
Güncelleme :12 Kasım 2010 Cuma 09:23:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?