7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Polis eşleri hünerlerini sergiledi

POLİS EŞLERİNE TATLI YARIŞMASI

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, polis haftası etkinlikleri kapsamında polis aileleri arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla bir tatlı yarışması düzenledi.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü içerisindeki Polis Evi'nde gerçekleştirilen yarışmaya Sivas İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Sivas Valisi Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, çok sayıda polis memuru ile eşleri katıldı.

Programda açılış konuşması yapan Sivas İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, amaçlarının ilçelerde bulunan polis eşlerini Sivas'ta buluşturup Sivas'ı gezdirmek olduğunu belirterek, "Buradaki tatlıları görünce beylerinizin neden kilo almış olduğunu öğrenmiş oldum. Buradaki amacımız yarışma değil. İlçelerden il merkezine hanımlarımızı getirmek, onlara buradaki tarihi turistik yerleri gezdirmek mutlu bir şekilde ilçelerine göndermektir" dedi.

62 polis eşinin katıldığı yarışmada Türk bayrağı üzerine kremayla Mustafa Kemal Atatürk'ün imzalı pasta ve Sivas Emniyet Müdürlüğü yazılı olan bir tatlı jüri üyeleri tarafından yoğun ilgi gördü. Yarışmaya jüri üyesi olarak, Sivas Valisi Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat'da yer aldı.

POLİS EŞLERİNE TATLI YARIŞMASI
POLİS EŞLERİNE TATLI YARIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 14:48:04
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 15:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?