6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

‘Polisim’ dedi, otomobili çaldı

‘POLİSİM’ DEDİ OTOMOBİLİ ÇALDI

Sivas’ın Suşehri ilçesinde kendini sivil polis olarak tanıtan bir kişi otomobil çaldı.

Edinilen bilgiye göre Sivas Caddesi üzerinde börek salonu işletmeciliği yapan Kamil Ünal’a ait 34 BK 9643 plakalı park halindeki otomobilin üzerindeki ‘satılık’ yazısını gören Erdal M.’in (34) otomobil için pazarlık yaptığı öğrenildi.

Kendisini sivil polis olarak tanıttığı ileri sürülen Erdal M. 14 bin 250 TL çek ve 550 TL peşin olmak üzere pazarlıkta anlaştı. Erdal M.’nin şüpheli hareketlerinden ve belindeki silahtan dolayı korkan börek işletmecisi Ünal, arkadaşından aldığı otomobil ile kendi otomobilini uzaktan takip etti. İlçe dışından uzaklaştığını fark edince 155’i arayarak polis ekiplerine durumu bildirdi.

İhbarın ardından harekete geçen Suşehri Emniyet Müdürlüğü ve Koyulhisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa düzenledikleri D-100 karayolu üzerindeki uygulamalı operasyonda şüpheli şahıs Erdal M. (34) çaldığı otomobille birlikte yakaladı.

Suşehri Merkez Karakol amirliğine getirilen Erdal M.’in üzerinden ruhsatsız bir adet tabanca ve tabancaya ait mermiler bulundu. İfadesi alınan şüpheli şahıs Erdal M. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Erdal Memiş ruhsatsız silah taşıdığından hakkında cezai işlem uygulandığı bildirildi.

Otomobili çalınan Kamil Ünal ise Emniyet’teki işlemlerinin ardından otomobilini geri aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 15:41:02
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 15:56:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?