6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Prefabrik evler görücüye çıktı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir haftada teslim edilen 32 metre kareden 170 metre kareye kadar yapılan prefabrik evler görücüye çıktı.

Konu hakkında açıklama yapan Vadi Yapı Prefabrik Evleri firması sahibi Halim Zorlu, Kelkit Vadisi'nde yapılanmada bir çığır açmak istediklerini belirterek, "Kelkit Vadisi'nde bir ilke imza atarak bir hafta içerisinde tamamlanarak sahiplerine teslim edilen prefabrik evlerimizin startını verdik. D-100 Karayolu üzerinde ilk prefabrik evimiz görücüye çıktı.

Prefabrik evler ev yapımı ve inşaat sektörüne kolaylık getirirken depreme dayanıklı evlerimiz soğuk ve sıcak iklimlere de son derece uygun olmakta. Kurulumu kısa sürede tamamlanan evlerimiz her ebat olmakta. Düşük maliyetlerde yapılan prefabrik evlerimiz Kelkit vadisinde bir devrimin başlangıcı olacaktır. Prefabrik evlerimizin iç mekanların da müşterilerimizin isteklerine göre her türlü değişiklikler yapılabilmektedir. Kelkit vadisindeki insanlarımıza bir haftada ev sahibi olmalarını sağlamaktan dolayı ayrı bir mutluluk yaşıyoruz tüm Kelkit Vadisi'ndeki insanları yeni yaptığımız örnek prefabrik evimizi görmeye davet ediyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 14:08:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?