6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Ramazan etkinlikleri devam ediyor

SİVAS'TA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Buruciye Medresesi önündeki Ramazan etkinlikleri kapsamında dün akşam Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Türk Halk Müziği Ses Sanatçıları Cafer Üvenç ve Sonay Karahan konser verdi.

Sivas Belediyesi tarafından Buruciye Medresesi önünde kurulan İftar Çadırı'nda günlük 1000 kişiye iftar yemeği verilirken, İftar yemeğinin ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Buruciye Ramazan etkinliklerinde ise her gün farklı bir müzik ve eğlence programları düzenleniyor. İftardan sonra çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği Buruciye Medresesi önündeki faaliyetler, dün akşam Meddah, Karagöz - Hacivat ve Türk Halk Müziği konserleri ile devam etti. Karagöz - Hacivat ve Meddah'ın ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Türk Halk Müziği Ses Sanatçıları Cafer Üvenç ve Sonay Karahan konser verdi. Eğlenceli dakikaların yaşandığı müzik eğlence programında, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, eşi Makbule Ürgüp ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Türk Halk Müziği Ses Sanatçıları Cafer Üvenç ve Sonay Karahan'a çiçek takdim ettiler.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp yaptığı açıklamada, Sivas Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinlikleri daha da genişleterek, Sivas halkına ramazan ayının ruhuna uygun organizasyonlar sunmaya gayret ettiklerini söyledi. Başkan Ürgüp, programlarda emeği geçen çalışanlara ve katılımcılara teşekkür etti.

SİVAS'TA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
SİVAS'TA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
SİVAS'TA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 17:50:04
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 18:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?