5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Ramazan hazırlığı tamamlandı

Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun, belediye olarak Ramazan hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun, Müslümanlar'ın kutsal aylarından biri olan Ramazan için yapılan hazırlıklar çerçevesinde ilçede bulunan 8 mahallede sahurda davul çalınacağını belirterek, "İlçe merkezinde davul çalmak için belediyemize müracaat eden 20 kişi arasında eleme yapıldı. 16 davulcumuz, ilçemizde bulunan 8 mahallemizde gece 03.00'ten sonra davul çalmak üzere seçildi" dedi.

Ramazan davulunu Kemalpaşa Mahallesi'nde Vahap Yıldız, Cumhuriyet Mahallesi'nde İsa Deniz, Yeni Mahalle ve Camiorta Mahallesi'nde Rahmi ve Yüksel Yanık, Karşıyaka Mahallesi'nde Oktay Civaş, Gönüloğlu Mahallesi'nde İsmail Yeşilyurt, Yanlızbağlar Mahallesi'nde Murat Çiftçi, Taşköprü Mahallesi'nde Nizam Özsoy Hamdi Yıldırım ve Tepeardı Mahallesi'nde Emre Erarslan'ın çalacağı öğrenildi.

Vatandaşların davulculara bahşiş vermeleri konusunda da herhangi bir kısıtlamanın getirilmediğini belirten Coşkun, kurulacak iftar sofralarında günlük 500 kişiye yemek verileceğini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2007 Çarşamba 10:53:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?