6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Rektör Dökmetaş'ın ziyaretleri sürüyor

Sivas'ın Suşehri ilçesinde çeşitli temaslarda bulunan Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Kaymakam Yusuf Özdemir ve Belediye Başkanı Şaban Coşkun'u makamlarında ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Suşehri ilçesine gelen Rektör Dökmetaş, öğle yemeğini Su Vadi Öğrenci Yurdu'nda yedi. Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, daha sonra Kaymakam Yusuf Özdemir'i makamında ziyaret etti. Rektör Dökmetaş, Suşehri'nin tarihi, doğası ve güzel insanlarıyla dolu bir ilçe olduğunu söyleyerek Kaymakam Yusuf Özdemir'e yeni görevinde başarılar diledi.

Buradan Suşehri Belediyesi'ne geçen Rektör İlyas Dökmetaş, Başkan Şaban Coşkun'dan çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Daha sonra bir konuşma yapan Dökmetaş, “Suşehri bizim bir parçamız, her alanı çok gelişmiş. Suşehri'nin bizlerden beklentisi büyük, ancak beklentileri el ele vererek birlikte aşacağız. Sivas'ta gelişmeyi yatırımla yapacağız. Doğası, kültürü, sağlık alanlarını turizme kazandırmalıyız. Tarımsal alanlarda ve hayvancılıkta geliştirmeliyiz. Gelişmek için küçük hesapları bırakmalıyız. Kelkit Vadisi'nde verimli bir araziye sahibiz. Ben çocukken hatırlıyorum köylerimizde her türlü imkan yoktu, insan vardı. Şimdi her türlü imkan var, insan yok. Devletimiz bu konuda çok iyi çalışıyor. Tüm ücra köşelerdeki köylerimize iyi imkanlar sağlıyor" dedi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, ziyaretlerin ardından ilçeden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 18:36:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.167.246.xxx Tarih : 2.11.2008 21:37:52

Rektör dökmetaşın bence "desinlere" yapmış olduğu bir gezi bu. Yeni rektörümüz bu makamdan sivas halkı olarak bekleneni verebilecek gibi görünmüyor. Bunu herkes gördü. Protokolde yaptığı gaflar ve temsil yeteneğinin olmaması sorun yasattı çok kısa sürede bakalım sivas kazanacakmı kaybedecekmi ? insallah yanılırız.