6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sağlık yüksek okulu müjdesi!

SUŞEHRİLİLERE SAĞLIK YÜKSEK OKULU MÜJDESİ

Suşehri Ak Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, yaptığı basın açıklamasıyla 4 yıllık Sağlık Meslek Yüksek Okulu'nun Yüksek Öğretim Kurumu'ndan (YÖK) geçtiğini duyurdu.

Konu hakkında bir açıklama yapan Suşehri Ak Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce "4 yıllık sağlık yüksek okulumuz ilçemize hayırlı olsun. Büyük uğraşlar ve emekler verilerek takibinde olduğumuz okulumuzun ilçemize kazandırılması için gece gündüz çalışılmıştır. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Senatosu'ndan okulumuzun geçmesi ve konunun YÖK'e taşınması sonucu beklediğimiz müjdeli haberimizi almış bulunuyoruz. YÖK Genel Kurulu tarafından onaylanan 4 yıllık sağlık yüksek okulumuz için şimdi önümüzde Milli Eğitim Bakanlığı, Bakanlar kurulu ve Cumhurbaşkanımızın imzasını bekleyeceğiz" dedi.

Bu konuda da tüm hemşerilerinin gönüllerinin rahat olmasını isteyen Yüce, "İlçemizin eğitimde altın çağını yaşadığı bu dönemde ilçe ekonomisine de büyük katkı sağlayacak 4 yıllık sağlık yüksek okulumuzun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Ak parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Ak Parti Sivas Milletvekili Mustafa Açıkalın, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü İlyas Dökmetaş, Suşehri Kaymakamımız Yusuf Özdemir ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 17:12:05
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 19:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?